Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Jumaat, 3 Mei 2013

Cara membuat banyak like difanpage

Mendapatkan banyak like di Fan Page Facebook dengan masa yang sangat singkat tentunya sangat diinginkan bagi yang mempunyai Fan Page di Facebook, Terutama bagi Fan Page yang baru. anda perlu  Ketahui, Para liker hanya akan menekan tombol LIKE jika Fan page itu cukup atau benar-benar bagus dan Update dengan Hal yang bermanfaat atau menghibukan. Jika anda memiliki Fanpage dan masih tidak memiliki like yang Cukup, anda boleh ikuti Trik ini:

Cara Cepat Mendapatkan Banyak LIke Pada Fanpage Facebook 

1. mula2 klik link di SINI (daftar terlebih dahulu) 
2. Jika sudah daftar, Silakan LOG masuk
3. Pilih ADD SITE/Page pada Menu yang terdapat di sebelah kiri 
4. Akan muncul  gambar seperti di bawah ini

Type: Facebook Likes
Countries: WORLDWIDE
Title: Isi dengan Nama Fan Page/Halaman anda sendiri
Site/PAGE URL: Isi dengan Alamat/Url Fan Page anda sendiri
Total clicks & Daily clicks: Biarkan kosong
CPC (Coin per Click): sesuaikan dengan koin yg ada


5. Pilih Save Changes
6. Tunggu beberapa saat dan Lihat hasilnya di Facebook

Jika koin anda semua telah habis digunakan,maka tiada lagi like yang akan diterima..untuk menambah koin anda boleh menggunakan tools yang telah disediakan disana,anda jugaboleh menambah koin dengan membeliya,saya sarankan anda semua klik sahaja untuk dapat free

Trik ini menggunakan bantuan web ADDMEFAST
PERINGATAN!!!
ini bukanlah aplikasi autobot ataupun autolike,jika ragu2 dalam penggunaanya tolong abaikan cara diatas terima kasih
Isnin, 27 Ogos 2012

Driver Magician v3.62 include Key

Driver Magician v3.62 include Key
|Download from jumbofiles|

Driver Magician v3.62 Download
Password darkspade.co.cc

Salam satu Malaysia,nah ni dia satu lg software yang tiptop iaitu Driver Magician v3.62,kalau lihat dari segi tajuknya mesti semua dah tau kan fungsi software ni,fungsinya bukan la untuk membuat magic tp untuk Driver komputer kita hehe,yg rasa susah nak cari driver tu boleh try guna software ni dulu,mana la tau kot2 x perlu cari driver ag kan,lepas ni x yah la susah2 dok cari driver je dari internet,tp sebelum tu..jgn lupa backup dulu Driver baru la install hehe,try la guna benda ni admin pun belum pernah cuba hehe sebab dah ada pencari Driver yg lain hehe,jgn marah ye just kongsi je <3...
Jumaat, 24 Ogos 2012

Hear v1.0.1738 Full License

Hear v1.0.1738 Full License
|Download from billionupload|

Hear v1.0.1738 Download
Password darkspade.co.cc

Hari ini ada satu lagi software yang ingin admin kongsi pada anda semua iaitu Hear v1.0.1738 Full License,software ni gunanya untuk menyedapkan lg bunyi pada komputer kita,bagi sesiapa yang kurang puas hati dengan bunyi komputer dia boleh la mendownload software ni..software ni mempunyai 256 penyama Equalizer,jadi korang ejas la mengikut favourite masing2 sambil makan asam masin ye hehe..

TAMBAHAN!!!
Haaa!bagi sesiapa yang tak boleh nak download atau tak tau cara nak download tolong bg tau admin,atau ada link yg da mati,kalau nak download dari hosting jumbofiles sila register dahulu,kalau tak register nanti akan keluar wrong password,ala register pun free je lepas dah register korang pun dah ada ruang penyimpanan sendiri 500GB lg tu,kalau beli external hard disk dah berapa harganya kan,kan,kan hehe jgn marah ye...

charles-proxy-3_6_3 with key

charles-proxy-3_6_3 with key
|download from Billionupload|

charles proxy 3.6.3 with key Download
Password darkspade.co.cc

ini dia tools charles proxy dengan full key,bagi para2 cheater yg menggunakan masih menggunakan charles yang trial,apa kata sahabat cuba try guna yg full versi ini,tools ini saya gunakan untuk hack permainan ninja saga sahaja sampai salah satu chatacter sy telah pun dikesan dan telah di banned oleh pihak ninja saga hehe,apepun cuba dulu baru tau oleh sebab saya ni masih newbie menggunakan tools ni dan itulah penyebabnya sy telah di banned,ada sesiapa yang tau cara nak unbanned character yang telah di banned boleh bagi tau pada admin ye,happy cheater
Khamis, 23 Ogos 2012

TuneUp Utilities 2012 v12.0.2020.22 Incl Key

TuneUp Utilities 2012 v12.0.2020.22 Incl Key
|download from jumbofiles|

TuneUp Utilities 2012 Download
password darkspade.co.cc

Adalah software utilities yang dapat membantu dalam menjaga sistem dan prestasi komputer kita. software ini akan membuang file-file sampah (junk file), defrag, membersihkan registry yang Lama dll.Selain itu TuneUp Utilities mempunyai ciri-ciri yang sangat berguna iaitu Economy Mode untuk menjimatkan daya dan Turbo Mode untuk peningkatan prestasi pada komputer kita.

Screenshot

Features
TuneUp Start page:
  • Intuitive Layout, Easy to Use
  • Provides quick and easy access to the most critical optimization functions
  • A single yet comprehensive appraisal of your PC's current performance and overall system healthTuneUp 
Speed Optimizer:
  • Intelligent, Powerful Utility for any User Skill Level
  • Easy optimization in just a few clicks
  • Identifies unused programs and resource-draining functions
  • Recommends tools for optimal PC performance
TuneUp 1-Click Maintenance:
  • Automatic, Fast Optimization
  • Enables one-click maintenance of the most important functions of your PC
  • Cleans the Windows registry
  • Deletes temporary files and folders
  • Increases the system performance through integrated defragmentation
  • Streamlines your desktop and simplifies folder shortcuts with one click
TuneUp Drive Defrag:
  • Intelligent defragmentation with new progress display
TuneUp System Control:
  • Supports Opera
TuneUp Uninstall Manager:
  • Intuitive uninstall optionsTuneUp
Startup Manager:
  • Increases the speed at the start-up of your PC
TuneUp Registry Cleaner:
  • More powerful tool with in-depth view of your PC registry

Ashampoo Movie Shrink & Burn 2 Full Version Include Key

Ashampoo Movie Shrink & Burn 2 Full Version Include Key
|download from jumbofile|

JAshampoo Movie Shrink Download
Password darkspade.co.cc

Ashampoo Movie Shrink & Burn 2 Full key merupakan sebuah software yang berguna dalam memburning dan mengecilkan saiz Video tanpa menurunkan kualitinya File yang asal. Jadi contohnya anda memiliki filem berukuran 5GB dan anda mahu burn kedalam DVD 4GB Tentunya saiz DVD tidak muat bukan,jadi anda boleh menggunakan software ini. hanya tentukan ukuran yang anda mahu,Tool ini juga mempunyai preview samada saiz video tersebut High,Medium ataupun Low
Rabu, 22 Ogos 2012

IDM 6.09 Build 3 Full preactive

IDM 6.09 Build 3 Full preactive
|billionupload|
IDM 6.09 Build 3 Full preactive: [Download]
password:darkspade.co.cc

Asalamualaikum sahabat blogger,di sini admin ada satu software yang mahu di kongsi iaitu IDM 6.09 Build 3 Full preactive..bagi sahabat blogger yg belum mempunyai IDM silakan download di link yang saya upload di atas,PREACTIVE maksudnya sahabat tidak perlu lagi menggunakan crack,patch,atau keygen untuk mengaktifkan IDM ini,kerana IDM ini telahpun Full versi hanya perlu install sahaja

PERINGATAN!!!
sila jangan update IDM ini kerana ianya akan menyebabkan IDM meminta lisence key
dan menyebabkan IDM tidak dapat digunakan

TAMBAHAN!!!
bg yang menghadapi kesukaran mendownload file di hosting di atas boleh bertanya Admin,kalau mendownload dari jumbofiles.com sila register dahulu kerana register user yang dapat mendownload,free user akan menyebabkan perkataan WRONG PASSWORD akan keluar.terima kasih

MediaMonkey Gold v4.0.1.1461 Full keygen


MediaMonkey Gold v4.0.1.1461 Full keygen 

MediaMonkey Gold v4.0.1.1461:[download]
Password:darkspade.co.cc

MediaMonkey Gold v4.0.1.1461  Final Full keygen adalah salah satu media player kegemaran saya. Dengan tampilan yang simple dan mempunyai ciri-ciri yang lebih lengkap daripada media player yang lain. Dengan paparan yang sederhana sehingga kita dapat mengunakanya dengan mudah dan kita dapat mengatur file audio kita secara bersamaan. Software MediaMonkey Gold dapat memainkan berbagai jenis audio seperti mp3 dll, menguruskan muzik, convert audio, burning, dan bermacam-macam lagi fitur menarik yang dapat Anda gunakan

Screen shoot:


MediaMonkey Gold Features
  • Audio / Music Manager 
  • Media Player (play MP3, OGG, WMA etc.)
  • Equalizer / DSP Effects / Volume Leveler
  • Party Mode & Auto-DJ
  • CD Ripper: Encode MP3, OGG, WMA, FLAC
  • Audio Converter
  • Auto Renamer / File Organizer 
  • Auto Tag Editor with Album Art Lookup 
  • Find Duplicate Tracks and Missing Tags 
  • Playlist Manager (auto music mixes) 
  • Generate reports and statistics 
  • Customization via scripts
  • iPod and MP3 Player Synchronization
  • Integrated CD/DVD Burner (Audio & Data) (up to 48x) (up to 4x) 
  • File Monitor (automatically updates library) 
  • Advanced Searches and AutoPlaylists 
  • Advanced Portable Device Synchronization with on-the-fly format conversion
  • Unlimited MP3 encoding 
  • Virtual CD / Previews 
  • Advanced Filters 
  • Sleep Timer
Isnin, 20 Ogos 2012

Avast Internet Security v7.0.1426 Incl License Key


Avast Internet Security v7.0.1426 Incl License Key

Avast Internet Security v7.0.1426:[Download]
Password:darkspade.co.cc

Avast Internet Security v7.0.1426 Full License Key - Avast merupakan salah satu dari 5 antivirus terbaik di dunia dan merupakan satu-satunya antivirus terbaik yang tidak banyak menggunakan RAM maupun CPU. Pada artikel kali ini Admin akan berkongsi antivirus Avast Internet Security v7 plus License key yang dapat anda gunakan hingga tahun 2014 nanti.bagi anda yang ingin mencuba atau mungkin memerlukan license key untuk AIS v7 sila la download sebelum blacklist

Screenshot


Features Avast Internet Security

  • Engine: Blocks viruses & spyware
  • Remote: Allows assistance from a geek friend
  • SafeZone: Secures shopping & banking
  • Sandbox: Lets you surf the web virtually
  • Sandbox: Runs risky programs virtually
  • Firewall: Blocks hacker attacks
  • Firewall: Secures personal data
  • Firewall: Secures your identity
  • Anti-spam: Stops annoying SPAM
  • Anti-spam: Blocks phishing scams
  • Get our best protection for the price of Pro Antivirus
Operating Systems Supported
  • Windows 7 (any Edition, 32-bit or 64-bit)
  • Windows Vista (any Edition excl. Starter Edition, 32-bit or 64-bit)
  • Windows XP Service Pack 2 or higher (any Edition, 32-bit or 64-bit)
  • Microsoft Windows 2000 Professional Service Pack 4 (incompatible with avast! Account)

Minimum Hardware Requirements

  • Pentium 3 Processor
  • 128 MB RAM
  • 200 MB of free hard disk space
Cara Install
Untuk aktikan lisence avast boleh di lakukan dengan 2 cara

Cara yang pertama
  • 1. ekstrak license-nya dulu
  • 2. Install Avast seperti biasa
  • 3. Saat installasi nanti akan muncul 3 pilihan:
- Install trial in Trial mode
- Supply a license file
- Supply an activation code
Pilih nombor 2 iaitu Supply a license file 
kemudian cari file License lalu open.
  • 5. Selanjutnya tinggal klik next next dan next saja.
  • 6. Setelah menginstall, masuk ke “SETTINGS” Avast dan klik “Community” dan hilangkan tanda pada box “participate in the avast community” dan klik OK. 
Cara yang ke dua
Cara ini dapat anda gunakan kalau contohnya avast yang anda miliki masih dalam versi trial, atau avast yang anda miliki  memerlukan lisense baru:
1. Download lalu ekstrak avast lisence
2. Buka Avast Internet Security dan pilih “MAINTENANCE”
3. Selanjutnya Click “Subscription” dan click “insert license file”
4. Cari file License dan ok. Lihat, avast internet security 7 anda aktif sampai tgl 13-06-2013
5. Seterusnya masuk ke “SETTINGS” Avast dan klik “Community” dan hilangkan tanda pada box “participate in the avast community” dan klik OK.
Khamis, 9 Ogos 2012

CARA KEMBALI FILE YANG TERKENA SHORTCUT VIRUS



Anda pernah bukan terkena virus shortcut pada pendrive/flash drive anda? kadang-kala anda terpaksa format kembali pendrive anda kerana beranggapan bahawa pendrive anda tadi tidak dapat diselamatkan lagi meskipun masih ada data penting anda di dalam..

Sebenarnya pendrive anda masih mempunyai data tersebut, namun akibat virus shortcut tersebut data anda disembunyikan oleh virus tersebut..

Di sini saya akan menunjukkan cara untuk kembalikan data anda tanpa perlu format kembali pendrive anda...


1. Pertama sekali, Buka ‘run’ di start menu . (pastikan pendrive anda berada di lubang USB komputer anda)
2. Enter
3. Di ‘run’, taip cmd
4. Enter
5. Kemudian, taip attrib -h -r -s /s /d g:\*.*
(g: tu anda kena tukar ikut lokasi pendrive anda)
6. Enter
7. Tunggu komputer dan pendrive anda siap run
8. Setelah selesai run, buka pendrive anda dan anda akan dapat lihat kembali file anda muncul di dalam pendrive.
9. Akhir sekali anda boleh delete file shortcut yg berada dalam pendrive anda...


SELAMAT MENCUBA..
Buku Tamu

Anda Pengunjung Ke

Welcome Back

Blogroll

WELCOME TO MY BLOG DOnt FORGET TO FOLLOW MY BLOG

About

Language Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Blogger visitor

free counters

Popular Posts

Terdapat ralat dalam alat ini