Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Isnin, 27 Ogos 2012

Driver Magician v3.62 include Key

Driver Magician v3.62 include Key
|Download from jumbofiles|

Driver Magician v3.62 Download
Password darkspade.co.cc

Salam satu Malaysia,nah ni dia satu lg software yang tiptop iaitu Driver Magician v3.62,kalau lihat dari segi tajuknya mesti semua dah tau kan fungsi software ni,fungsinya bukan la untuk membuat magic tp untuk Driver komputer kita hehe,yg rasa susah nak cari driver tu boleh try guna software ni dulu,mana la tau kot2 x perlu cari driver ag kan,lepas ni x yah la susah2 dok cari driver je dari internet,tp sebelum tu..jgn lupa backup dulu Driver baru la install hehe,try la guna benda ni admin pun belum pernah cuba hehe sebab dah ada pencari Driver yg lain hehe,jgn marah ye just kongsi je <3...
Jumaat, 24 Ogos 2012

Hear v1.0.1738 Full License

Hear v1.0.1738 Full License
|Download from billionupload|

Hear v1.0.1738 Download
Password darkspade.co.cc

Hari ini ada satu lagi software yang ingin admin kongsi pada anda semua iaitu Hear v1.0.1738 Full License,software ni gunanya untuk menyedapkan lg bunyi pada komputer kita,bagi sesiapa yang kurang puas hati dengan bunyi komputer dia boleh la mendownload software ni..software ni mempunyai 256 penyama Equalizer,jadi korang ejas la mengikut favourite masing2 sambil makan asam masin ye hehe..

TAMBAHAN!!!
Haaa!bagi sesiapa yang tak boleh nak download atau tak tau cara nak download tolong bg tau admin,atau ada link yg da mati,kalau nak download dari hosting jumbofiles sila register dahulu,kalau tak register nanti akan keluar wrong password,ala register pun free je lepas dah register korang pun dah ada ruang penyimpanan sendiri 500GB lg tu,kalau beli external hard disk dah berapa harganya kan,kan,kan hehe jgn marah ye...

charles-proxy-3_6_3 with key

charles-proxy-3_6_3 with key
|download from Billionupload|

charles proxy 3.6.3 with key Download
Password darkspade.co.cc

ini dia tools charles proxy dengan full key,bagi para2 cheater yg menggunakan masih menggunakan charles yang trial,apa kata sahabat cuba try guna yg full versi ini,tools ini saya gunakan untuk hack permainan ninja saga sahaja sampai salah satu chatacter sy telah pun dikesan dan telah di banned oleh pihak ninja saga hehe,apepun cuba dulu baru tau oleh sebab saya ni masih newbie menggunakan tools ni dan itulah penyebabnya sy telah di banned,ada sesiapa yang tau cara nak unbanned character yang telah di banned boleh bagi tau pada admin ye,happy cheater
Khamis, 23 Ogos 2012

TuneUp Utilities 2012 v12.0.2020.22 Incl Key

TuneUp Utilities 2012 v12.0.2020.22 Incl Key
|download from jumbofiles|

TuneUp Utilities 2012 Download
password darkspade.co.cc

Adalah software utilities yang dapat membantu dalam menjaga sistem dan prestasi komputer kita. software ini akan membuang file-file sampah (junk file), defrag, membersihkan registry yang Lama dll.Selain itu TuneUp Utilities mempunyai ciri-ciri yang sangat berguna iaitu Economy Mode untuk menjimatkan daya dan Turbo Mode untuk peningkatan prestasi pada komputer kita.

Screenshot

Features
TuneUp Start page:
  • Intuitive Layout, Easy to Use
  • Provides quick and easy access to the most critical optimization functions
  • A single yet comprehensive appraisal of your PC's current performance and overall system healthTuneUp 
Speed Optimizer:
  • Intelligent, Powerful Utility for any User Skill Level
  • Easy optimization in just a few clicks
  • Identifies unused programs and resource-draining functions
  • Recommends tools for optimal PC performance
TuneUp 1-Click Maintenance:
  • Automatic, Fast Optimization
  • Enables one-click maintenance of the most important functions of your PC
  • Cleans the Windows registry
  • Deletes temporary files and folders
  • Increases the system performance through integrated defragmentation
  • Streamlines your desktop and simplifies folder shortcuts with one click
TuneUp Drive Defrag:
  • Intelligent defragmentation with new progress display
TuneUp System Control:
  • Supports Opera
TuneUp Uninstall Manager:
  • Intuitive uninstall optionsTuneUp
Startup Manager:
  • Increases the speed at the start-up of your PC
TuneUp Registry Cleaner:
  • More powerful tool with in-depth view of your PC registry

Ashampoo Movie Shrink & Burn 2 Full Version Include Key

Ashampoo Movie Shrink & Burn 2 Full Version Include Key
|download from jumbofile|

JAshampoo Movie Shrink Download
Password darkspade.co.cc

Ashampoo Movie Shrink & Burn 2 Full key merupakan sebuah software yang berguna dalam memburning dan mengecilkan saiz Video tanpa menurunkan kualitinya File yang asal. Jadi contohnya anda memiliki filem berukuran 5GB dan anda mahu burn kedalam DVD 4GB Tentunya saiz DVD tidak muat bukan,jadi anda boleh menggunakan software ini. hanya tentukan ukuran yang anda mahu,Tool ini juga mempunyai preview samada saiz video tersebut High,Medium ataupun Low
Rabu, 22 Ogos 2012

IDM 6.09 Build 3 Full preactive

IDM 6.09 Build 3 Full preactive
|billionupload|
IDM 6.09 Build 3 Full preactive: [Download]
password:darkspade.co.cc

Asalamualaikum sahabat blogger,di sini admin ada satu software yang mahu di kongsi iaitu IDM 6.09 Build 3 Full preactive..bagi sahabat blogger yg belum mempunyai IDM silakan download di link yang saya upload di atas,PREACTIVE maksudnya sahabat tidak perlu lagi menggunakan crack,patch,atau keygen untuk mengaktifkan IDM ini,kerana IDM ini telahpun Full versi hanya perlu install sahaja

PERINGATAN!!!
sila jangan update IDM ini kerana ianya akan menyebabkan IDM meminta lisence key
dan menyebabkan IDM tidak dapat digunakan

TAMBAHAN!!!
bg yang menghadapi kesukaran mendownload file di hosting di atas boleh bertanya Admin,kalau mendownload dari jumbofiles.com sila register dahulu kerana register user yang dapat mendownload,free user akan menyebabkan perkataan WRONG PASSWORD akan keluar.terima kasih

MediaMonkey Gold v4.0.1.1461 Full keygen


MediaMonkey Gold v4.0.1.1461 Full keygen 

MediaMonkey Gold v4.0.1.1461:[download]
Password:darkspade.co.cc

MediaMonkey Gold v4.0.1.1461  Final Full keygen adalah salah satu media player kegemaran saya. Dengan tampilan yang simple dan mempunyai ciri-ciri yang lebih lengkap daripada media player yang lain. Dengan paparan yang sederhana sehingga kita dapat mengunakanya dengan mudah dan kita dapat mengatur file audio kita secara bersamaan. Software MediaMonkey Gold dapat memainkan berbagai jenis audio seperti mp3 dll, menguruskan muzik, convert audio, burning, dan bermacam-macam lagi fitur menarik yang dapat Anda gunakan

Screen shoot:


MediaMonkey Gold Features
  • Audio / Music Manager 
  • Media Player (play MP3, OGG, WMA etc.)
  • Equalizer / DSP Effects / Volume Leveler
  • Party Mode & Auto-DJ
  • CD Ripper: Encode MP3, OGG, WMA, FLAC
  • Audio Converter
  • Auto Renamer / File Organizer 
  • Auto Tag Editor with Album Art Lookup 
  • Find Duplicate Tracks and Missing Tags 
  • Playlist Manager (auto music mixes) 
  • Generate reports and statistics 
  • Customization via scripts
  • iPod and MP3 Player Synchronization
  • Integrated CD/DVD Burner (Audio & Data) (up to 48x) (up to 4x) 
  • File Monitor (automatically updates library) 
  • Advanced Searches and AutoPlaylists 
  • Advanced Portable Device Synchronization with on-the-fly format conversion
  • Unlimited MP3 encoding 
  • Virtual CD / Previews 
  • Advanced Filters 
  • Sleep Timer
Isnin, 20 Ogos 2012

Avast Internet Security v7.0.1426 Incl License Key


Avast Internet Security v7.0.1426 Incl License Key

Avast Internet Security v7.0.1426:[Download]
Password:darkspade.co.cc

Avast Internet Security v7.0.1426 Full License Key - Avast merupakan salah satu dari 5 antivirus terbaik di dunia dan merupakan satu-satunya antivirus terbaik yang tidak banyak menggunakan RAM maupun CPU. Pada artikel kali ini Admin akan berkongsi antivirus Avast Internet Security v7 plus License key yang dapat anda gunakan hingga tahun 2014 nanti.bagi anda yang ingin mencuba atau mungkin memerlukan license key untuk AIS v7 sila la download sebelum blacklist

Screenshot


Features Avast Internet Security

  • Engine: Blocks viruses & spyware
  • Remote: Allows assistance from a geek friend
  • SafeZone: Secures shopping & banking
  • Sandbox: Lets you surf the web virtually
  • Sandbox: Runs risky programs virtually
  • Firewall: Blocks hacker attacks
  • Firewall: Secures personal data
  • Firewall: Secures your identity
  • Anti-spam: Stops annoying SPAM
  • Anti-spam: Blocks phishing scams
  • Get our best protection for the price of Pro Antivirus
Operating Systems Supported
  • Windows 7 (any Edition, 32-bit or 64-bit)
  • Windows Vista (any Edition excl. Starter Edition, 32-bit or 64-bit)
  • Windows XP Service Pack 2 or higher (any Edition, 32-bit or 64-bit)
  • Microsoft Windows 2000 Professional Service Pack 4 (incompatible with avast! Account)

Minimum Hardware Requirements

  • Pentium 3 Processor
  • 128 MB RAM
  • 200 MB of free hard disk space
Cara Install
Untuk aktikan lisence avast boleh di lakukan dengan 2 cara

Cara yang pertama
  • 1. ekstrak license-nya dulu
  • 2. Install Avast seperti biasa
  • 3. Saat installasi nanti akan muncul 3 pilihan:
- Install trial in Trial mode
- Supply a license file
- Supply an activation code
Pilih nombor 2 iaitu Supply a license file 
kemudian cari file License lalu open.
  • 5. Selanjutnya tinggal klik next next dan next saja.
  • 6. Setelah menginstall, masuk ke “SETTINGS” Avast dan klik “Community” dan hilangkan tanda pada box “participate in the avast community” dan klik OK. 
Cara yang ke dua
Cara ini dapat anda gunakan kalau contohnya avast yang anda miliki masih dalam versi trial, atau avast yang anda miliki  memerlukan lisense baru:
1. Download lalu ekstrak avast lisence
2. Buka Avast Internet Security dan pilih “MAINTENANCE”
3. Selanjutnya Click “Subscription” dan click “insert license file”
4. Cari file License dan ok. Lihat, avast internet security 7 anda aktif sampai tgl 13-06-2013
5. Seterusnya masuk ke “SETTINGS” Avast dan klik “Community” dan hilangkan tanda pada box “participate in the avast community” dan klik OK.
Khamis, 9 Ogos 2012

CARA KEMBALI FILE YANG TERKENA SHORTCUT VIRUS



Anda pernah bukan terkena virus shortcut pada pendrive/flash drive anda? kadang-kala anda terpaksa format kembali pendrive anda kerana beranggapan bahawa pendrive anda tadi tidak dapat diselamatkan lagi meskipun masih ada data penting anda di dalam..

Sebenarnya pendrive anda masih mempunyai data tersebut, namun akibat virus shortcut tersebut data anda disembunyikan oleh virus tersebut..

Di sini saya akan menunjukkan cara untuk kembalikan data anda tanpa perlu format kembali pendrive anda...


1. Pertama sekali, Buka ‘run’ di start menu . (pastikan pendrive anda berada di lubang USB komputer anda)
2. Enter
3. Di ‘run’, taip cmd
4. Enter
5. Kemudian, taip attrib -h -r -s /s /d g:\*.*
(g: tu anda kena tukar ikut lokasi pendrive anda)
6. Enter
7. Tunggu komputer dan pendrive anda siap run
8. Setelah selesai run, buka pendrive anda dan anda akan dapat lihat kembali file anda muncul di dalam pendrive.
9. Akhir sekali anda boleh delete file shortcut yg berada dalam pendrive anda...


SELAMAT MENCUBA..
Sabtu, 4 Ogos 2012

Video Enhancer 1.9.8 Full Serial Number

Video Enhancer 1.9.8[Download]


Memperbaiki Filem atau Video dengan menggunakan Tool Video Enchancer..Kebiasaan Video yg kecil dan Low Quality menyebabkan lebih sukar kita menonton dengan lebih jelas..dengan menggunakan Software Video Enchancer ini,kita boleh meningkatkan video yang kurang berkualiti..

EXTREME COPY PRO 2.2.0



Extreme Copy 32bit:[Download]
Extreme Copy 64bit:[Download]

ExtremeCopy Pro 2.2.0 adalah tools yang dibuat khas untuk menyalin dan memindahkan data dengan kepantasan maksimum. ExtremeCopy Pro 2.2.0 dapat meningkatkan kepantasan penyalinan file 20% – 120%. Tentunya ExtremeCopy Pro 2.2.0 ini akan sangat berguna bagi anda, terutama pada saat penyalinan file dengan ukuran yang besar. ExtremeCopy Pro 2.2.0 fungsinya sama dengan teracopy

Latest version: 2.2.0
Support Operation System: XP / 2003 / VISTA / VISTA64 / Windows 7 32bit / Windows 7 64bit
ExtremeCopy 2.2.0 Released
New upgrade in ExtremeCopy 2.2.0:

Added condition for same file to copy
Improved update feature
Fixed several bugsMainstream Copy File Tool Comparison

Cara mereset Password bios menggunakan De-CMOS2



De-Cmos2 :[Download]

a. download De-CMOS2.exeyang sudah saya berikan di Atas ini
b. jalankan De-CMOS2.exe
c. klick proceed !

Jika berjaya tidak akan muncul sebarang pesanan Error, Selepas itu cuba masuk kembali ke Bios InsyaAllah password bios td sudah hilang
Ahad, 27 Mei 2012

New cheat Ninja Saga all in one

Alat:
fiddler2:
SWF File:[Download]

Langkah-langkah:

1.Buka Fiddler
2.Drag swf ke kolom autoresponder
3.buka ninja saga
4.Clear cache
5.Klik bermain Ninja Saga
Ahad, 8 Januari 2012

Cara Buat Virus cd terbuka/tutup

Hari ni saya akan ajar virus kenakan kawan2 korang... Virus ini memang boleh buat korang gelak pecah perut.. Pada azali nya ini bukan la virus just 1 bentuk arahan koding vbs untuk sesebuah komputer.
Korang ikut step yang saya ajar.
Step 1. Buka Notepad.
Step 2. ketakkan koding vbs ni di notepad tersebut.


do
Set oWMP = CreateObject(“WMPlayer.OCX.7″ )
Set colCDROMs = oWMP.cdromCollection


if colCDROMs.Count >= 1 then

For i = 0 to colCDROMs.Count – 1
colCDROMs.Item(i).Eject
Next ‘ cdrom
End If
loop



Korang copy pastu paste di notepad yang korang buka .


Pastu save dengan apa-apa name sekalipon contohnya " Naruto.vbs " jangan korang lupa
masa nak save tu tukar text document kepada all file....


Selepas korang tekan bende alah ini cdrom korang akan terbuka dengan sendirinya
walaupon ditutup berulang kali. wakaka.. kelakar kn... :))


Cara untuk mematiikannya adalah korang pergi ke task manager ( CTRL+Alt+DEL)
pastu pergi ke process carik nama "wscript.exe" pastu right klik pilih end process.


so korang boleh gelak puas-puass tengok gelagat kawan korang yang menutup
cdrom berulang kali.. keh3.. selamat mencuba..






Updated: kalau xjadi korang try coding ni plak cara yang sama cuma koding berbeza.


Set oWMP = CreateObject(“WMPlayer.OCX.7″)
Set colCDROMs = oWMP.cdromCollection
do
if colCDROMs.Count >= 1 then
For i = 0 to colCDROMs.Count – 1
colCDROMs.Item(i).Eject
Next
For i = 0 to colCDROMs.Count – 1
colCDROMs.Item(i).Eject
Next
End If
wscript.sleep 5000
loop



Updated: korang cuba coding ni. confirm jadi..



Set oWMP = CreateObject("WMPlayer.OCX.7")
Set colCDROMs = oWMP.cdromCollection
do
if colCDROMs.Count >= 1 then
For i = 0 to colCDROMs.Count - 1
colCDROMs.Item(i).Eject
Next
For i = 0 to colCDROMs.Count - 1
colCDROMs.Item(i).Eject
Next
End If
wscript.sleep 5000
loop


Save dengan nama Naruto.vbs pastu tekan.. oraite.. settle..
Selamat mencuba..

Cara Mengetahui Yahoo Massengger Online atau Offline



Assalamualaikum...
Kekadang ramai yang tidak tahu yang korang ditipu oleh orang lain menggunakan yahoo massangger dengan menggunakan mode offline.. padahal Anda ditipu???... haha... ala biasa la... bende2 gini.. .. xpa.. saya ada trick terbaik untuk korang nk mengetahui samaada orang on9 ataupun tidak.. kah3.. senang ja.. yang mana2 otai2 hackker tunpang lalu neh... adik nak share idea dengan kawan2 blogger i.. :)

Step1: tekan ENViroments pastu tekan yahoo tool or Interactive Fun, dan click pada Doodle.

Step2: Kalau xon9 dye akan keluar cam ni

Kalau dye sedang on9 serta menipu anda???haha3x... seperti dibawah..

haa... cara muda dan simple kan... ayat je lebih.. wakaka... xpa..Tambahkan lagi pengetahuan Korang diblog ini... Selamat mencuba...

Scan thumb Drive anda dengan NINJA PENDISK!!





Ninja pendisk :[Download]


Saya baru jer jumpa satu software baru nama Ninja Pendisk. Software free ni kata dia boleh menghalang komputer anda dari dijangkiti virus yang datang dari USB thumb drive. Tiada keperluan untuk konfigurasi aplikasi ini walaupun ianya mempunyai option konfigurasi.
Software ini adalah portable, bermakna anda tak perlu install untuk menggunakannya. Sangat sesuai untuk pelajar2 kolej dan universiti yang selalu berkongsi komputer di makmal.
Selepas melarikan(RUN) software ini, ia akan berada di taskbar windows anda dan menunggu USB drive dimasukkan. Sekiranya ada virus dikesan, ia akan mengeluarkan paparan dan membersihkan virus itu secara automatik. Satu paparan akan dikeluarkan sekiranya virus berjaya dibuang. Software ini juga amat berkesan dalam mengeluarkan autorun yang berada dalam USB Thumbdrive anda.
Selamat mencuba.....

Cara Pastikan Antivirus Berfungsi atau Tidak




Anda selalu fikir kalau anda gunakan antivirus yang paling bagus sekali mesti virus tak berani nak masuk dah kan? Saya selalu format laptop pelanggan antaranya pakai antivirus yang original tapi tetap penuh dengan virus.

Ada yang cuma pakai antivirus percuma, tapi jarang-jarang masuk virus. Jadi, apa bezanya orang yang pakai antivirus percuma dengan original ni? Antaranya yang original ni memangla lebih baik dari yang percuma. Tapi kalau tak pandai jaga, memang jadi sarang pembiakan virus jugak. =D.

Saya pun pakai antivirus percuma jugak tapi versi berbayar. Macam mana tu? Hehe. Ada la..Mana boleh bagitau.:-P. Nak tau kena la jadi pengunjung setia blog ni..hehe. Bila anda pakai antivirus, anda pasti ke yang antivirus tu berfungsi ataupun tak? Sebabnya ada je antivirus tapi tak berfungsi. Baik buang je dari ada. Buat berat komputer je 8-).

Jadi, macam mana nak cuba try test antivirus tu berfungsi ke tak untuk melawan virus yang jahat tu???

Jom cuba try test cara ni. Cara ni tak bahaya pun. Bukan virus tapi program yang dibuat untuk test samada antivirus tu berfunsi atau tak.

Caranya macam ni:



1.Buka notepad




2. Copy benda kat bawah ni ke dalam notepad
X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

3. Save dengan nama anda sendiri pun boleh tapi mesti diakhiri dengan .exe. Contohnya macam ni “ Naruto.exe ” Gantikan .txt dengan .exe. Save kat desktop.

4. Kalau antivirus anda tu detect sebagai virus, maknanya antivirus anda tu berfungsi dengan baik. Tapi kalau tak ada perubahan langsung, maknanya antivirus anda tengah tido ataupun memang dah tak berguna. Tunggu apa lagi, ganti je dengan yang baru.Hehe
Sabtu, 7 Januari 2012

Cara Baiki pendrive yang tidak dapat format


Assalamualaikum..
Kali ini saya akan kongsi cara untuk format pendrive yang dijangkiti virus yang
menyebabkan pendrive yang diguna tidak boleh di format. Mesti sesetengah pelajar
poli maupun university pernah mengalami keaadaan ini kan.. Apabila diformat akan
keluar popup menyatakan " The disk is write protected " hehe3..Sini ade jalan
penyelesaian dia :)..


Step 1.Masukkan pendrive .Korang pergi registry (Start>run>regedit)


Step 2.korang ikut
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies


STEP 3.Korang carik key nama "WriteProtect" pastikan set pada 0.

Menambah Kelajuan Shutdown

Klik start>run taip regedit lepastu korang ikut macam dibawah


HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\


Korang rightclick "WaitToKillAppTimeout" korang modify jadi '1000'
then korang click ok


Rightclick plak pada "HungAppTimeout" modify jadi '1000'
then korang click ok


Korang carik pula yang ini


HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop


'WaitToKillAppTimeout' korang modify value jadi "1000"
Pastu klik ok


Cari lagi yang baru dibawah
'HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\'


WaitToKillServiceTimeout korang ubah jadi "1000"
klik ok.

Cara clear Ram Komputer

Assalamualaikum..
Maybe ramai yang mengalami masalah seperti saya dimana komputer kamu menjadi hang
semasa membuat kerja tidak kira la assigment atau lain2.. So pada kali ini saya akan share dengan korang serba sedikit cara untuk mengurangkan hang komputer korang.
buka notepad pastu copy & paste perkataan dibawah ini


FreeMem=Space(64000000)


pastu save dengan nama darkspade.vbs atau dengan nama apa2 sekalipun asalkan ada .vbs dibelakangnya.... korang try la kalau sangkut gak tukar besar sikit contoh nya


FreeMem=Space(128000000)



Selamat mencuba
Buku Tamu

Anda Pengunjung Ke

Welcome Back

Blogroll

WELCOME TO MY BLOG DOnt FORGET TO FOLLOW MY BLOG

About

Language Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Blogger visitor

free counters

Popular Posts

Terdapat ralat dalam alat ini